Till sidans topp

Sidansvarig: Webbredaktionen
Sidan uppdaterades: 2016-04-11 13:37

Tipsa en vän
Utskriftsversion

Almedalen 2019: Rent mjöl i soppåsen? Anta kampen mot matsvinnet i Sverige! - Göteborgs universitet Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Almedalen 2019: Rent mjöl i soppåsen? Anta kampen mot matsvinnet i Sverige!

Seminarium

Varje dag går 815 miljoner hungriga samtidigt som en tredjedel av den mat som produceras världen över går förlorad som matsvinn. Det är dags att anta kampen mot matsvinnet i Sverige!

Var med och diskutera erfarenheter och lösningar med bland annat Karin Östergren, senior forskare och projektledare på RISE, Christina Linnerhag, projektledare för Göteborgsmodellen för minskat matsvinn i Göteborgs stad och Björn Siesjö, stadsarkitekt och ledamot i juryn för Win Win Award.

Arrangörer: GMV, Agenda 2030 i Väst, Win Win Gothenburg Sustainability Award samt nätverken Focali och Siani.

Datum: 2019-07-03

Tid: 09:00 - 09:50

Kategorier: Hållbar utveckling

Plats: Syregården, Hamnplan 4, Visby

Evenemangslänk: Läs mer om Almedalen 2019: Rent mjöl i soppåsen? Anta kampen mot matsvinnet i Sverige!

Kontaktperson: Maria Ölund

Sidansvarig: Webbredaktionen|Sidan uppdaterades: 2016-04-11
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?