Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Workshop om (historisk) sociolingvistik

Workshop

Gijsbert Rutten håller i denna workshop (på engelska) som arrangeras av forskningsområdet Språk i samhällskontext vid institutionen för språk och litteraturer. Alla intresserade är välkomna!

Workshopen är tänkt som en forum där pågående arbete och/eller projektidéer med en (historisk) sociolingvistisk infallsvinkel presenteras. Syftet är att gemensamt diskutera öppna teoretiska frågor och/eller material från den egna forskningen. Alla intresserade är välkomna att göra ett inlägg eller att delta som åhörare. Särkilt välkomna är bidrag från doktorander och studenter.

Skicka anmälan med titel på presentation eller intresseanmälan vid deltagande som åhörare senast den 30 september 2020 till Michelle Waldispühl.

Workshopen organiseras inom ramen för forskningsområdet "Språk i samhällskontext" och i samarbete med det nationella nätverket "Historisk sociolingvistik i Sverige".
Workshopen kommer även vara öppen för deltagande via Zoom.

Föreläsare: Gijsbert Rutten, University of Leiden

Datum: 2020-11-13

Tid: 09:00 - 12:00

Kategorier: Språk, Lingvistik, Humaniora, Forskning

Arrangör: institutionen för språk och litteraturer

Plats: Humanisten,Renströmsgatan 6
C258

Kontaktperson: Michelle Waldispühl

Sidansvarig: |Sidan uppdaterades: 2013-02-06
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?